Fusteria Parera - La fusteria de tota la vida.

Fusters i moblistes amb més de 50 anys d'experiència.

 

Podem donar-li un ampli ventall de solucions Reparació de persianes fins a mobles de cuina, bany, armaris i juvenils fets a la mida.

 

Fusteria J. Parera és una empresa autònoma tradicional.

Des de la seva creació, allà pels anys 60 del segle passat, primer al costat de la via del tren, a tocar a l'estació, i poc després al carrer Itàlia nº 48 de Segur de Calafell, vàrem anar evolucionant cap a un tipus de fusteria tant industrial d'obra com d'atenció continuada dels serveis requerits pels petits clients, des de simples manteniments i reparacions fins elements a mida i acabats especials a joc.

Tema a part és el dels mobles de cuina, on hi treballaven els especialistes, fabricant allà mateix, tant les caixes com les portes, que primerament eren de fòrmica d'alta pressió i es cantejaven també del mateix material a mà.

També hi havia certa demanda de mobles d'obra, que eren fets amb marcs de pi cru i folrats amb fòrmica manualment, la resta era d'obra de paleteria. Extractors de fum fixos, piques encastades a la paret, cuines integrals, raconers a mida, sòcols independents d'una peça sencera, etc.

Tota una manera en aquell temps de fer les coses.

 Adreça de contacte:

Carrer Itàlia nº 50, Segur de Calafell

(Tarragona)

Tel: 637 81 71 21

Email: info@fusteriaparera.cat